Cele 25 de puncte ale Americii Nationale Socialiste

1. Cerem ca toti albi sa se uneasca si sa formeze o tara bazata pe auto-determinare

2. Cerem egalitate intre americani si alte nationalitati cand negociam . Vrem anularea Natiunilor Unite , NATO , Banca Mondiala , the North American Free Trade Agreement , Organizatia Mondiala a Comertului, si Fondul Monetar International.

3. Cerem pamant si teritoriu ( colonii ) pentru a situa populatia care e in plus .

4. Numai membri natiunii pot sa fie cetateni ai statului . Numai aceia cu sange pur alb pot sa sa fie membri ai natiunii .Cei care nu sunt cetateni poate sa locuiasca in America numai ca oaspeti si trebuie sa urmeze legile pentru straini . Homosexualii si Evreii nu pot sa fie membri ai natiunii.

5. Dreptul de a vota trebuie sa fie rezervat numai pentru cetateni ai statului; De aceea noi cerem ca toate alegerile electorale indiferent de stat sau localitate sa fie decise numai de cetateni. Suntem impotriva unui parlament corupt care alege candidati pentru interese personale. Candidatii trebuie sa fie alesi pentru abilitatile lor.

6. Cerem ca statul sa-si faca datoria principala de a oferi un mijloc de trai pentru cetatenii sai. In cazul in care se dovedeste imposibil sa se hraneasca intreaga populatie , cetatenii straini vor fi deportati.

7. Toti emigrantii care nu sunt albi trebuie sa fie preveniti. Cerem ca toti emigrantii de culoare care locuiesc in America sa fie obligati sa paraseasca de indata natiunea si sa revina in tara lor de origine.

8. Toti cetatenii ar trebui sa aiba drepturi si obligatii egale , indiferent de clasa sau statut.

9. Prima datorie a fiecarui cetatean este de a efectua munca fizica sau mentala . Activitatile individuale nu trebuie sa intre in conflict in cadrul comunitatii . Toata munca trebuie sa fie pentru binele comun . Prin urmare, cerem:

10. Eliminarea veniturilor neobtinute prin munca. Eliminarea sclaviei pentru interes personal.

11. Avand in vedere sacrificiile enorme personale ale vietii si proprietatii cerute unei natiuni de catre orice razboi , îmbogatirea personala de la razboi trebuie sa fie privita ca o crima împotriva natiunii. Cerem, prin urmare, confiscarea tuturor profiturilor din razboi. 12. Cerem nationalizarea tuturor întreprinderilor care au fost formate în corporatii (trusturi) .

13. Cerem reforma economica potrivita pentru cerintele noastre nationale. Interdictia uniunilor pro-marxiste de a face afaceri cu sindicatele Nationale Socialiste. Trecerea unei legi de a sesiza repartizarea profitului in întreprinderile industriale mari. Crearea unui salariu acceptabil. Toti beneficiarii de ajutor social trebuie sa faca test anti-drog. Întreruperea imediata a tuturor impozitelor pe lucrurile de necesitate a vietii , cum ar fi hrana ,imbracaminte, adapost, medicamente . Inlocuirea sistemului de impozitare actual, cu un impozit forfetar, pe baza veniturilor.

14. Cerem ca sistemul de asistenta medicala actual , sa fie complet revolutionat. Cerem sa pe puna punct la situatiile in care oameni mor sau putrezesc din cauza lipsei de tratament adecvat pentru ca nu au asigurare medicala . Cerem in continuare dezvoltarea extensiva a asigurarii medicale pentru batrani . Toatea medicamentele trebuie sa fie la preturi accesibile .

15. Cerem crearea si mentinerea unei clase de mijloc sociala. Cerem ca toate magazinele mari sa faca comert cu magazinele mici .

16. Cerem o reforma agrara potrivita cu cerintele noastre nationale care va fi de doua tipuri în natura: Prima reforma agrara va fi de a asigura tuturor membrilor natiunii locuinte la preturi accesibile, partidul, ca atare, reprezinta in mod explicit pentru proprietatea privata. Cu toate acestea, partidul sustine adoptarea unei legi de expropriere a terenurilor pentru scopuri comune, fara compensatie atunci cand se considera necesar pentru terenurile achizitionate ilegal sau care nu sunt administrate in conformitate cu bunastarea nationala. Cerem în continuare eliminarea taxelor pe terenuri , intreruperea impozitelor pe proprietate , precum si interdictia de speculatie a terenurilor . A doua reforma agrara va fi da e a proteja natura. Salvarea faunei salbatice. Prin curatarea zonelor urbane, agricole, si hidrografice (apa) ale natiunii. Prin crearea unei legi care reglementeaza cantitatea de poluare, dioxid de carbon , gaze cu efect de sera , precum si toxinele eliberate in atmosfera. Si pentru continuarea cercetarilor si dezvoltarii combustibililor curate si surse de engergie naturala.

17. Cerem executarea celor ale caror activitati sunt daunatoare interesului comun. Criminali, violatori, pedofili, traficanai de droguri , camatari , profitori , tradatori de rasa , vor fi aspru pedepsiti, indiferent de crez sau rasa.

18. Cerem ca legea Roman Edict , care serveste un nou ordin a lumii materialista , sa fie inlocuita cu legea Anglo-Saxon de drept comun.

19. Statul trebuie sa ia în considerare o reconstructie completa a sistemului nostru national de educatie cu scoupul de a educa fiecare muncitor american . Curriculum-ul tuturor unitaailor de invatamant trebuie sa fie aduse în conformitate cu cerintele vietii practice. Scopul scolii trebuie sa fie de a educa fiecare elev începand cu primul semn de inteligenta o înelegere a starii natiunii, prin studiul afacerilor civice. Cerem educatia copiilor inteligenti din familii saraca , pe cheltuiala statului.

20. Statul trebuie sa se asigure ca standardele nationale de sanatate sunt ridicate pentru protectia mamelor , sugarilor , si nou nascutilor: Interzicerea avortului si eutanasiei , cu exceptia cazurilor de viol , amestecare de rasa , sau retardati mintal. Interzicerea muncitorilor minori si stoparea abuzurilor asupra copiilor. Crearea familiei nucleare, in care tatal lucreaza în timp ce mama sta acasa si are grija de copii . Pentru a asigura în continuare ca standardele nationale de sanatate sa fie ridicate v-a fi adoptata o lege in care toti copii sunt obligati sa faca efort fizic. Gimnastica sau diferite sporturi.

21. Cerem dreptul de a avea arme pentru cetateni care nu respecta legea.

22. Cerem eliminarea armatei de mercenari, eliminarea sistemului in care armata noastra serveste pentru tari straine care nu au nici un interes vital pentru natiunea noastra ,formarea unei armate pentru apararea rasei noastre si natiunii. Una care exclude: non-americani, criminali , si cei slabi.

23. Noi ceream ca mass media actuala sa fie complet schimbata. Cerem crearea unei noua presa nationala: Toti editorii si colaboratori ziarelor care scriu in limba engleza trebiuie sa fie membri ai natiunii. Toatea ziarele non-americane pot sa fie publicate numai daca statul le da permisiunea .Nu trebuie sa fie scrise in limba engleza. Toti non-albii nu pot sa participe financiar la influenaarea ziarelor americane. Daca incalca legea trebuie sa fie pedepsiti si deportati. Publicarea de lucrari care nu sunt favorabile pentru bunastarea nationala trebuie sa fie interzisa. Coruperea literaturii si artei va fi interzisa. Pedepse aspre vor fi aplicate.

24. Toti oamenii sunt liberi sa practice orice religie doresc , cu conditia ca religile nu jignesc sentimentele morale ale rasei albe. Partidul combate spiritului iudaic-materialist .Noi credem ca natuinea va fi sanatoasa numai daca punem : Binele tuturor , inainte la binele nostru.

25. Pentru a pune intregul program in vigoare,cerem crearea unui guvern puternic national . Autoritatea neconditionata a parlamentului politic central pe intreaga natiune si organizatiile sale , precum si formarea unui comitet pentru scopul de a efectua legislatile impuse de natiune precum si unele state americane.

Liderii acestui grup promit sa lucreze greu ,daca este nevoie sa-si sacrifice viata pentru a pune acest program in actiune.

Back to the Index page

Home


NSM88.ORG    National Socialist Movement, P.O. Box 13768 Detroit, MI. 48213 (651) 659-6307